Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

39,00 €

H σαρακοστιανή βιβλιοθήκη μας, απαραίτητη για κάθε σπίτι για τις πνευματικές αναζητήσεις των αγίων ημερών που διανύουμε στην πορεία μας προς το Πάσχα.

Μεγάλη Σαρακοστή

Η Μεγάλη Σαρακοστή αποτελεί την προετοιμασία για τη δική μας "διάβαση", το δικό μας "Πάσχα", την νέα μας εν Χριστώ ζωή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον πρόλογο του βιβλίου: «H σύντομη τούτη ερμηνεία της Μεγάλης Σαρακοστής γράφτηκε για όλους εκείνους που λαχταρούν μια βαθύτερη κατανόηση της λειτουργικής παράδοσης της Εκκλησίας και μια πιο συνειδητή συμμετοχή στη ζωή της…Η περίοδος αυτή είναι ένα σχολείο μετάνοιας στο οποίο κάθε χριστιανός οφείλει να μπαίνει κάθε χρόνο για να καταφέρει να εμβαθύνει στην πίστη του, να την επανεκτιμήσει και, αν είναι δυνατόν, ν’ αλλάξει τη ζωή του. Είναι μια υπέροχη προσκυνηματική πορεία προς τις πηγές της ορθόδοξης πίστης, είναι μια εκ νέου ανακάλυψη του ορθόδοξου τρόπου ζωής».

Εξομολόγηση

Ένα βιβλίο που έρχεται με ένα μοναδικό τρόπο να φανερώσει την αλήθεια του μυστηρίου της εξομολόγησης. Να προσφέρει μια σημαντική μελέτη, τόσο ιστορική όσο και θεολογική, γύρω από το μυστήριο, έτσι ώστε να αναδειχτεί και πάλι στις συνειδήσεις του κόσμου και ιδιαιτέρως των Χριστιανών, η αξία και υπαρξιακή αναγκαιότητά του.

Ο Ακάθιστος ύμνος

Ο Ακάθιστος ύμνος χωρίς περικοπές, με μεγάλα ευανάγνωστα στοιχεία και με νεοελληνική επεξήγηση των ξεχασμένων λέξεων της γλώσσας μας. Τον εθνικό ύμνο της Εκκλησίας μας στολίζει με την αφηγηματικότητά της η πρωτότυπη εικονογράφηση του ζωγράφου Γιώργου Κόρδη.

Στα χνάρια της Αιθερίας

Ένα οδοιπορικό στους αγίους Τόπους μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ένα ουσιαστικό οδοιπορικό στην ανθρώπινη ψυχή. Γίνεται αφορμή για να υλοποιείται ο λόγος του Αποστόλου Παύλου: «Ό,τι είναι αληθινό, σεμνό,δίκαιο, καθαρό, αξιαγάπητο, καλόφημο, ό,τι έχει σχέση με την αρετή και είναι άξιο επαίνου, αυτά να έχετε στο μυαλό σας» (Φιλ. 4,8).

Για τους μικρούς μας φίλους

Καθαρή Δευτέρα, Ξεκινά η Σαρακοστή με τον παππού Δημήτρη

Η Άνοιξη ήρθε και το Πάσχα πλησιάζει. Η Καθαρά Δευτέρα μας δείχνει ότι η μεγάλη Σαρακοστή ξεκίνησε. Είναι μια ημέρα γεμάτη με χαρές και γέλια για τον παππού Δημήτρη και τα εγγόνια του. Πάνε όλοι μαζί να πετάξουν αετό και θέλουν να φτάσει ψηλά πολύ ψηλά, εκεί στον ουρανό, κοντά στον Θεό.

Και δώρο ένα στολίδι για την κουζίνα σας!!!

Τα Σαρακοστιανά, το κλασικό βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφορεί εδώ και 35 χρόνια ανελλιπώς.

- Με πρωτότυπες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι, το σχολείο, τη δουλειά, τη γιορτή και την παρέα.

- Με κείμενα Πατέρων που σχολιάζουν και αναδεικνύουν την ορθόδοξη παράδοση της νηστείας.

- Με πρακτικές οδηγίες, γλωσσάρι και πίνακα για τις ημέρες νηστείας όλο το χρόνο.

- +
Περισσότερες Πληροφορίες
3D Thumbnail /i/n/instagram_banner_sarakostiani_vivliothiki_1.jpg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ