ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ειδική Τιμή 9,60 € Κανονική τιμή 12,00 €

Πορεία προ το Πάσχα
Πρόλογος: Ελένη Γκανούρη
ISBN: 978-618-81538-8-2
Σχήμα: 17Χ12
 Σελ. :272
Βάρος : 300

- +

Πολλά μας χωρίζουν σήμερα από την πρώτη εκκλησία. Ένα όμως από αυτά που μας ενώνουν είναι το επιτακτικό αίτημα κατήχησης των ενηλίκων. Σε μια κοινωνία που είναι βασικά άθρησκη ή ενάντια στον Χριστιανισμό και το σημερινό κοινωνικό του πρόσωπο, η ανάγκη για να κατανοήσουμε τι σημαίνουν τα ιερά και τα όσια της θρησκείας μας επανέρχεται δριμύτερη. 

Η Μεγάλη Σαρακοστή αποτελεί την προετοιμασία για τη δική μας "διάβαση", το δικό μας  "Πάσχα", την νέα μας εν Χριστώ ζωή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον πρόλογο του βιβλίου:

«H σύντομη τούτη ερμηνεία της Μεγάλης Σαρακοστής γράφτηκε για όλους εκείνους που λαχταρούν μια βαθύτερη κατανόηση της λειτουργικής παράδοσης της Εκκλησίας και μια πιο συνειδητή συμμετοχή στη ζωή της…Η περίοδος αυτή είναι ένα σχολείο μετάνοιας στο οποίο κάθε χριστιανός οφείλει να μπαίνει κάθε χρόνο για να καταφέρει να εμβαθύνει στην πίστη του, να την επανεκτιμήσει και, αν είναι δυνατόν, ν’ αλλάξει τη ζωή του. Είναι μια υπέροχη προσκυνηματική πορεία προς τις πηγές της ορθόδοξης πίστης, είναι μια εκ νέου ανακάλυψη του ορθόδοξου τρόπου ζωής».

 

Βιβλία για Μ. Σαρακοστή και Πάσχα

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Author π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΜΕΜΑΝ
3D Thumbnail /9/7/97a787f8d6fb66aaef15fa858ada433ea.png
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ