ΜΙΚΡΟ OΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΜΙΚΡΟ OΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ειδική Τιμή 5,60 € Κανονική τιμή 7,00 €

Μετάφραση: Ελένη Γκανούρη
ISBN: 978-618-5197-37-7
Σχήμα: 16Χ12
Σελ. :96
Βάρος : 150

- +

Ένας πνευματικός οδηγός για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος αποτελούν λαμπερά μαργαριτάρια στην πνευματική μας πορεία προς την Ανάσταση του Κυρίου μας, προς την Ανάσταση όλων, ζώντων και τεθνεώτων.

Ο μακαριστός π. Αλέξανδρος Σμέμαν σκύβει με αγάπη μπροστά στο μυστήριο που ξετυλίγεται κάθε ημέρα της Εβδομάδος των Παθών του Χριστού. Με τη γεμάτη κατανόηση και αγάπη ματιά του ως πνευματικός πατέρας αλλά ταυτοχρόνως και παιδί του ίδιου Θεού, μας αγκαλιάζει, μας καθοδηγεί και μας ανοίγει τον δρόμο προς την κατανόηση του μεγαλύτερου θαύματος, της εκ νεκρών Ανάστασης του Ιησού Χριστού.Μαζί του ζούμε την κάθε ημέρα: από την ανθρώπινη δόξα της εισόδου στα Ιεροσόλυμα, τη ζοφερή ατμόσφαιρα του ψέματος και της καταδίκης,στη λαμπρή και πέραν των ορίων της ανθρώπινης λογικής Ανάσταση.

Απόσπασμα από το βιβλίο:

«…Το Σάββατο, η Εβδόμη Ημέρα, ολοκληρώνει την ιστορία της σωτηρίας, της οποίας η τελευταία πράξη υπήρξε το ξεπέρασμα του θανάτου. Μετά το Σάββατο έρχεται η Πρώτη Ημέρα της νέας δημιουργίας, της νέας ζωής που βγήκε από τον Τάφο... Η θαυμαστή ησυχία του Μεγάλου Σαββάτου δεν είναι το καλύτερο σύμβολο της ζωής μας σ’ αυτόν τον κόσμο; Δεν είναι η ζωή μας εδώ στη γη μια συνεχής αναμονή; Δεν βρισκόμαστε πάντοτε στην “ενδιάμεση ημέρα” περιμένοντας το Πάσχα του Κυρίου, προετοιμάζοντας τον εαυτό μας για την ανέσπερη ημέρα της Βασιλείας Του;»

Βιβλία για Μ. Σαρακοστή και Πάσχα

 

AUDIO BOOK

Περισσότερες Πληροφορίες
Author π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΜΕΜΑΝ
3D Thumbnail /o/d/odoiporiko_cover_1.png
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΜΙΚΡΟ OΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ