ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΑΚΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΑΚΙ

Ειδική Τιμή 7,20 € Κανονική τιμή 8,00 €

Μια ιστορία από το Συναξάρι του Αγίου Γεωργίου.

Με δραστηριότητες

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Επανέκδοση: Μάϊος 2024,

ISBN: 978-618-5197-49-0

Διαστάσεις: 17Χ24,

Σελ: 32

Βάρος: 150gr

- +

Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου διαλέγουν οι Σαρακηνοί για να επιτεθούν στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Αρπάζουν πολλούς αιχμαλώτους.

Ανάμεσά τους είναι κι ο μικρός Γιώργης, που από κείνη τη μέρα γίνεται σκλάβος. Η ιδιαίτερη σχέση που έχει το παιδί για το συνονόματό του Άγιο και η αγάπη του γι' αυτόν θα του δώσει όχι μόνο ελπίδα αλλά και την ελευθερία του. Οι Άγιοί μας είναι ζωντανοί.

Με το που φεύγουν από την εδώ ζωή δεν πηγαίνουν κάπου μακριά μας, αλλά αντίθετα είναι πιο κοντά μας και μάλιστα διαρκώς, αφού πλέον δεν τους περιορίζει ο χρόνος και ο τόπος.

Μπορούν δηλαδή να βρεθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, κάθε ώρα και στιγμή για να βοηθήσουν, να παρηγορήσουν, να προστατέψουν, αρκεί εμείς να τους καλέσουμε κοντά μας.

 

 

H εικονογράφος

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Σκίτσο, Εικονογράφηση και Γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει προταθεί για βραβεία, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, έχει διοργανώσει εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά και έχει εικονογραφήσει πάρα πολλά βιβλία. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά.

Περισσότερες Πληροφορίες
Author ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΑΚΕΛΗ
3D Thumbnail /t/o/to_paidi_me_to_kanataki_cover_png.png
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΑΚΙ